Al ruim 30 jaar werkt een aantal ondernemingen samen in het kader van de Stichting Sleipnir: deze bedrijven hebben met elkaar gemeen dat ze geen privé-eigendom zijn. In de afgelopen jaren neemt de interesse voor deze manier van ondernemen toe en zo is het aantal aangesloten bedrijven dan ook groeiende.

Deze ondernemingen zijn op heel verschillende gebieden actief (landbouw, natuurvoeding, productie, detailhandel, horeca, dienstverlening, zorg, kinderopvang, uitgeverij). Het gemeenschappelijke is het streven om praktisch en ondernemend aan een andere economie te werken.

Tegelijkertijd ontstond de behoefte om actiever te kunnen optreden; de verbinding te zoeken met ondernemers wiens bedrijf misschien nog niet, maar toekomstig wel uit privébezit genomen kan worden; en ook mogelijkheden te bieden aan personen of organisaties die op zoek zijn naar actieve manieren om met hun spaargeld een andere vorm van economie te stimuleren.

Om ook aan deze doelen te kunnen werken, hebben de bij Stichting Sleipnir aangesloten ondernemers de Sleipnircoöperatie opgericht die zich zondag 16 september a.s. in Den Haag voor een breder publiek presenteert:

Wil je als ondernemer actief meewerken aan een andere economie? Of zoek je als consument naar een mogelijkheid bij te dragen aan die andere economie? Ontdek waar de Sleipnircoöperatie voor staat en wat wij in beweging willen zetten.
Kom 16 september naar de presentatie van de Sleipnircoöperatie.
Op deze dag laten we zien hoe we dit met elkaar in de praktijk brengen en verkennen we hoe we willen groeien. Doe mee en laat je inspireren. Om anders te denken over economie en om anders doen binnen de economie. Want economie is mensenwerk en daar kun jij werkelijk wat in betekenen.
Zie: www.sleipnircooperatie.nl

De bijeenkomst begint om 12.00 uur en duurt tot tegen 17.00 uur.
Adres: Abbenbroekweg 7 (Vrije School)
Den Haag

SVP aanmelden via de website van de Sleipnircoöperatie